Hem » Lokaler

Lokaler

Föreningen har ett antal lokaler som kan nyttjas av medlemmarna. Dessa listas på denna sida.
På respektive undersida hittar du information om vårt soprum samt hur man bokar gästlägenheten samt bastun.

Bastu

Föreningens bastu ligger i källaren i Limpans (Lidnersgatan 2) östra gavel. Denna lokal är i nuläget icke brukbar då den har sanerats efter en fuktskada. Vad som kommer att ske med lokalen är i nuläget oklart och styrelsen kommer att ta ett beslut under höst/vintern 2018/2019.

Festlokal

I relaxrummet intill föreningens bastu i källaren i Limpans östra gavel går det med fördel att arrangera festligheter för upptill 15 personer. Denna lokal är i nuläget icke brukbar då den har sanerats efter en fuktskada. Vad som kommer att ske med lokalen är i nuläget oklart och styrelsen kommer att ta ett beslut under höst/vintern 2018/2019.

Förråd

Till varje lägenhet hör det normalt ETT förråd.

Cykelförvaring
I samtliga hus finns cykelförvaringsrum i källarplanet. I 10:an och 12:an ligger dessa till höger om huvudentrén och i Limpan (portarna 2, 4, 6 och 8 ) ligger ingången i husets östra gavel.
Cykelparkering utomhus sker företrädesvis där det finns cykelställ – helst inte på annan plats.

Barnvagsförråd
Mittemot A-hissen i 10:an och 12:an samt vid entrén i 2:an och 8:an finns utrymmen för förvaring av barnvagnar.

Hobbyrum

I källaren till 12:an bredvid tvättstugan finns ett hobbyrum för målning, snickeriarbeten eller dylikt. Nyckel kan lånas hos vår förvaltare Fastighetsskötsel AB.

Kontorslokaler

Karolinerna har två källarlokaler som hyrs ut som kontor till företagare. I dagsläget är ett av dessa lediga i 12an.

Tvättstugor

I samtliga hus finns tvättstugor i källaren. Bokningstavla finns på väggen utanför varje tvättstuga. Din bokningskloss med tillhörande nyckel ska du ha fått av den tidigare lägenhetsinnehavaren. I 10:ans tvättstuga finns en tvättmaskin för grovtvätt (ej bokningsbar) samt ett torkrum. Även boende Limpan och 12:an får utnyttja dessa.

Övernattningslägenhet

Föreningen förfogar över en övernattningslägenhet för gäster som samtliga medlemmar har möjlighet att boka för en mindre kostnad, maximala antalet dagar i följd är begränsat till 5 st i rad  och avbokningar måste göras senast 7 dagar innan, annars får du betala för den bokade perioden.. Lägenheten är belägen i nedre botten på 12:an. Ingången ligger till vänster om huvudentrén. Bokningsschema finns under rubriken Bokning.
För bokning och övrig information kontakta vår förvaltare.