Hem » Om oss

Om oss

Bostadsrättsföreningen Karolinerna bildades 1938 och består av 252 lägenheter i tre fastigheter på Lidnersgatan 2 -12 i Kristineberg, Stockholm. Föreningens lägenheter består av små 1:or och 2:or (plus ett par sammanslagna lägenheter och 4 etagelägenheter) med en total boendeyta på ca 10 000 kvm.

I fastigheterna ingår även fyra lokaler för uthyrning, en övernattningslägenhet och en festlokal med tillhörande bastu (just nu är festlokalen och bastun icke brukbara då de ska renoveras). Husen är stambytta 1989-1990, då även en allmän renovering av lägenheterna gjordes. Fastigheterna har eget bredband med nuvarande kapacitet på 250 Mbit/s i båda riktningar.

Rakt nedanför föreningens fastigheter ligger Mälarens vatten och de fantastiska badklipporna.

Några minuters promenad från Lidnersgatan finner du Pizzeria Kristineberg, en Coop-butik, Pressbyrå samt T-bana Kristineberg. Restid till T-centralen är 12 min. Buss 49 (som kör sträckan Fridhemsplan – Stora Essingen), har en hållplats utanför Coop.
Det är ca 10 minuters promenad till Lindhagen med mataffär, apotek, blomsterhandel, frisör, café, restaurang och systembolag.