Headline
Featured
Vanliga-frågor

Här är styrelsens svar på de boendes vanligaste frågor!

felanmälan

Är något i fastigheten trasigt? Behöver du hjälp med reparationer? Hit vänder du dig när något är på tok www.ttf.se/6/Felanmalan.html.

Featured
Hem » Arkiv efter månad

Artikel Arkiv för december 2020

Nu så är det jul igen – SE ÖVER DIN BRANDVARNARE

3 december, 2020 – 12:19 | Kommentarer inaktiverade för Nu så är det jul igen – SE ÖVER DIN BRANDVARNARE

Såhär i den mörka tiden på året då vi går in i julhögtider och nyår så är det vanligt med levande tända ljus. Tänk på att se över din/dina brandvarnare så att dessa fungerar korrekt och har batteri. 

JUL I VÅRT MILJÖRUM/AVFALLSRUM

3 december, 2020 – 12:18 | Kommentarer inaktiverade för JUL I VÅRT MILJÖRUM/AVFALLSRUM

Under dessa högtider så brukar det vara mycket avfall att slänga. Tänk på att vi alla ansvarar för vårat miljö- och avfallsrum. SORTERA och släng i respektive kärl och är det fullt så gå till återvinningsstationen vid Coop eller lös det på annat sätt. Ditt avfall är ditt ansvar! 

NY PORTKOD from 15 januari 2020

3 december, 2020 – 12:16 | Kommentarer inaktiverade för NY PORTKOD from 15 januari 2020

From den 15 januari 2020 har vi ny portkod. Alla hushåll kommer att få en avisering i sitt brevinkast med denna i början på januari. 

FÖRRÅDSINVENTERINGEN

3 december, 2020 – 12:16 | Kommentarer inaktiverade för FÖRRÅDSINVENTERINGEN

Ni som fortfarande har ett förråd som är omärkt med blå nummerskylt, Hör av er till styrelsen asap styrelse@karolinerna.se.De förråd som är omärkta och oidentifierade nu i december kommer att polisanmälas för att kunna låsas och sedan tas i bruk av nya medlemmar. 

HISSMATTOR 12an

3 december, 2020 – 12:15 | Kommentarer inaktiverade för HISSMATTOR 12an

Vi har köpt in hissmattor till den nya hissen i 12an (dvs väggmattor som skyddar). Dessa förvaras i 12ans tvättstuga på hängplacering och används av medlem som transporterar stora föremål i hissen för att skydda väggar osv från att förstöras. 

MÄRKNING INFÖR VÅRENS CYKELRENSNING

3 december, 2020 – 12:13 | Kommentarer inaktiverade för MÄRKNING INFÖR VÅRENS CYKELRENSNING

Vill bara påminna att nu i december kommer alla cyklar i och kring våra fastigheter att märkas upp med en plastremsa. De som använder sina cyklar tar bort denna. De cyklar som har märkningen kvar vid vårens städdag rensar vi bort.