Hem » Förvaltning

Förvaltning

Styrelsen är ytterst ansvarig för att föreningens förvaltning utförs på bästa sätt och följer gällande lagar, men behöver givetvis inte utföra alla arbetsuppgifterna själva.

I BRF Karolinerna är Fastighetsskötsel AB leverantör och Fastighetsskötare. De tar hand om löpande underhåll i fastigheterna. Dessa tar över den 1 januari 2019 från tidigare fastighetsskötare SBC. Här är Fastighetsskötsel ABs webbsida: https://fastighetsskotsel.se

I BRF Karolinerna är även HSB leverantör och sköter mer administrativa uppgifter. Har du frågor kring Pantbrev, Pantförskrivningar, Bolånesignering, Lägenhetsnummer,  är det HSB du ska kontakta. https://www.hsb.se/stockholm/om-hsb/kontakt/

I begreppet förvaltning ryms både små och stora arbetsuppgifter, som till exempel kontakter med medlemmarna. Det kan röra sig om överlåtelser, ordningsfrågor eller att hälsa nya medlemmar välkomna.

Under denna sektion hittar du information om vad det innebär att bo i Brf, vilka styrelsen är och vad vi gör samt information till mäklare som har säljuppdrag i föreningen.