Headline
Featured
Vanliga-frågor

Här är styrelsens svar på de boendes vanligaste frågor!

felanmälan

Är något i fastigheten trasigt? Behöver du hjälp med reparationer? Hit vänder du dig när något är på tok www.ttf.se/6/Felanmalan.html.

Featured
Hem » Arkiv efter månad

Artikel Arkiv för februari 2021

SNÖSKOTTNING OCH TAKRAS – Var försiktiga!

12 februari, 2021 – 12:53 | Kommentarer inaktiverade för SNÖSKOTTNING OCH TAKRAS – Var försiktiga!

Vår förvaltare ställer ut koner vid snöras-riskområden men vi ber alla att vara försiktiga runtomkring våra fastigheter när det är mycket snö. Tag gärna en titt och se om du kan sopa undan snö vid din port när den fallit så hjälps vi alla åt!

UPPMANING ATT HÅLLA SIG TILL REGLER FÖR ANDRAHANDSUTHYRNING

12 februari, 2021 – 12:51 | Kommentarer inaktiverade för UPPMANING ATT HÅLLA SIG TILL REGLER FÖR ANDRAHANDSUTHYRNING

Som ni vet redan så gäller andrahandsuthyrning endast vid behörig anledning och under en specifik tid. Titta gärna in på vår webbsida om något verkar oklart med vad som gäller!

HÅLL RENT I VÅRA ALLMÄNNA UTRYMMEN

12 februari, 2021 – 12:50 | Kommentarer inaktiverade för HÅLL RENT I VÅRA ALLMÄNNA UTRYMMEN

Det är tyvärr just nu ganska mycket skräp som står löst i våra allmänna utrymmen. Detta är inte ok enligt brandskyddsregler. Se över om du förvarar någonting utanför din lägenhet eller utanför ditt förråd (gäller även dörrmattor). Allt sådant bör tas bort. Min dräng har ingen annan dräng utan vi är alla individuellt ansvariga. Vi vill påminna om att under vårens städdag så finns en container …

ÄR DU DUKTIG PÅ WORDPRESS?

12 februari, 2021 – 12:49 | Kommentarer inaktiverade för ÄR DU DUKTIG PÅ WORDPRESS?

Vi i styrelsen behöver hjälp av en kompetent person som kan WordPress verktyget, inkluderat uppdateringar mm som vår webbsida karolinerna.se sköts i. Finns du här bland oss medlemmar så hör av dig till: styrelse@karolinerna.se Det finns arvode för detta.

GÖR RENT FILTREN EFTER DIG I TORKTUMLAREN

12 februari, 2021 – 12:47 | Kommentarer inaktiverade för GÖR RENT FILTREN EFTER DIG I TORKTUMLAREN

Varje medlem som har tvättat och använt maskinerna för detta behöver torka rent efter sig. Det gäller även att plocka/torka bort ludd och delar som samlas i filtren i torktumlarna. Det finns annars en brandrisk om detta blir fullt. Se över filtren innan och när du är klar så gör vi alla detsamma och håller våra maskiner hela och rena länge!