Headline
Featured
Vanliga-frågor

Här är styrelsens svar på de boendes vanligaste frågor!

felanmälan

Är något i fastigheten trasigt? Behöver du hjälp med reparationer? Hit vänder du dig när något är på tok www.ttf.se/6/Felanmalan.html.

Featured
Hem » Arkiv efter månad

Artikel Arkiv för januari 2021

VATTENAVSTÄNGNINGAR

13 januari, 2021 – 07:58 | Kommentarer inaktiverade för VATTENAVSTÄNGNINGAR

Som ni nog har märkt och sett så har vi under hösten haft ett antal avstängningar av vatten från Stockholm vatten och avfall. Detta brukar aviseras för berörda på plats men för att vara säker på att man får avisering så kan varje medlem gå in och registrera sig att få detta via sms. Här är adressen dit: https://www.stockholmvattenochavfall.se/kundservice/kontakta-oss/sms-och-talmeddelande/

UTHYRNINGSLOKALEN I 12an

13 januari, 2021 – 07:57 | Kommentarer inaktiverade för UTHYRNINGSLOKALEN I 12an

Vi har återigen anlitat en Fastighetsmäklare som hjälper oss att förmedla denna uthyrningslokal. Vi har dialog och intressanta hyresgäster på gång och hoppas att detta ska gå i lås så att lokalerna inom kort kommer att vara uthyrda. 

VI INSTALLERAR BRANDSLÄCKARE

13 januari, 2021 – 07:56 | Kommentarer inaktiverade för VI INSTALLERAR BRANDSLÄCKARE

Vi kommer att genom vår förvaltare installera brandsläckare i våra fastigheter. Dessa placeras ut i anslutning till våra entréer och hissar och de beräknas finnas på plats under januari. Hjälp gärna till och tänk på att inte placera grejer utanför er dörr, i allmänna utrymmen och i korridorer. Se över din brandvarnare så att denna har fungerande batterier.