Headline
Featured
Vanliga-frågor

Här är styrelsens svar på de boendes vanligaste frågor!

felanmälan

Är något i fastigheten trasigt? Behöver du hjälp med reparationer? Hit vänder du dig när något är på tok www.ttf.se/6/Felanmalan.html.

Featured
Hem » Arkiv efter månad

Artikel Arkiv för oktober 2020

Värme och varmvattnet avstängt den 27 oktober mellan kl 08:00-16:00

23 oktober, 2020 – 03:51 | Kommentarer inaktiverade för Värme och varmvattnet avstängt den 27 oktober mellan kl 08:00-16:00

Det kommer att utföras arbete på fjärrvärmenätet och varmvattnen kommer att vara avstängt under denna tid.

Under avstängningen har vi tillgång till kallvatten som vanligt. För mer information om avbrottet, besök www.stockholmexergi.se/avbrott eller ring kundservice på 020-31 31 51.

Renoveringen av våra hissar i 12an

8 oktober, 2020 – 12:22 | Kommentarer inaktiverade för Renoveringen av våra hissar i 12an

Hissrenoveringen i 12an är strax klar. Vi hoppas att ni gillar dessa och ber samtliga medlemmar att ta ansvar och vara försiktiga vid in- samt utflytt och vid renoveringar om man transporterar stora föremål i hissarna. Skyddsmattor köps in för att kunna användas i hissarna till detta framåt. Vi informerar när dessa är på plats och finns att låna.

Förrådsinventeringen

8 oktober, 2020 – 12:19 | Kommentarer inaktiverade för Förrådsinventeringen

Vi har jobbat länge på denna inventering nu och äntligen ser vi ljuset i tunneln. Det finns fortfarande ett fåtal omärkta förråd i våra tre hus som är låsta och där medlemmar inte har gett sig till känna. Dessa har tom den 20 okt 2020 på sig att ge sig till känna sedan kommer vi tyvärr bli tvungna att polisanmälda dessa så att de kommer …

Märkning inför vårens cykelrensning

8 oktober, 2020 – 12:16 | Kommentarer inaktiverade för Märkning inför vårens cykelrensning

Nu i oktober kommer vi att återigen märka upp ALLA cyklar som står i och kring våra fastigheter. De medlemmar som använder sina cyklar tar bort denna märkning innan vårens städdag. De cyklar som har kvar märkningen på vårens städdag kommer vi att rensa bort. Detta görs för att alla medlemmar som aktivt cyklar ska ha plats för sina cyklar på ett bra sätt.

Tack!

8 oktober, 2020 – 12:14 | Kommentarer inaktiverade för Tack!

Till samtliga medlemmar som var med på städdagen och TACK till trädgårdsgruppen som ordnar med all logistik och växtlighet. Nu är bokningssystemet av lusthuset stängd och först till kvarn och grannsamverkan gäller för nyttjande av detta lilla hus mellan 10an och 12an.